Waarom verleiden door te dansen een slecht idee is
Mannen kunnen beter twee keer nadenken voor ze een vrouw proberen te verleiden met hun danskunsten. Met een slechte move maak je een slechte eerste indruk en verpest je al meteen al je liefdeskansen.

Heel belangrijk
roseteethEen slecht dansende man is een afknapper voor heel wat vrouwen. De danscapaciteiten van een man lijken een onbenullig aspect, maar veel vrouwen hechten er veel belang aan, ook al zullen ze hun partner hoogstens twee keer per jaar zien dansen op trouwfeesten.

Eerste indruk
Het heeft namelijk allemaal met de eerste indruk te maken. Vrouwen schamen zich namelijk voor een slechte danser, want hij doet haar er belachelijk uitzien voor haar vrienden en de anderen op de dansvloer. Je moet als vrouw al heel veel zelfvertrouwen hebben als je je niets aantrekt van de starende blikken die jullie zullen krijgen. Reden genoeg dus om van bij het begin deze man af te wijzen.

Heel zeker
Als een vrouw een slecht dansende man in andere omstandigheden, bijvoorbeeld in een rustig café had ontmoet, dan was ze misschien wel iets met hem begonnen. Dus enkel als je heel zeker bent dat je goed kunt dansen, mag je proberen een vrouw te verleiden met je moves. Anders kun je haar beter op een drankje trakteren aan de bar. (ep)
(Hln 19/04/2009)