De tien plaatsen om vrouwen te ontmoeten

dancingismeetingVanaf een bepaalde leeftijd lijkt het veel moeilijker een partner te ontmoeten. Je werkt, je vriendenkring is stabiel en de kans op 'vers bloed' lijkt miniem. Op café gaan, naar een koffiebar gaan, sporten of het winkelcentrum: dat zijn nog de opties. Mannensite Askmen.com somt tien onbekende plaatsen op om vrouwen te ontmoeten.

"Aan deze plaatsen had je zelf nog niet gedacht, maar je zou er als de bliksem naartoe moeten gaan," klinkt het op de website.

1) Danslessen

Ooh, we horen je al gniffelen daar achter je computer. Dansen, dat is toch iets voor mietjes? En daarbij: jij kan niet dansen. Mis en mis, en motivatie is de sleutel. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die kunnen (en durven) dansen, dus daar kan je kostbare punten scoren.

Wie de basis nog onder de knie wil krijgen, kan zich best inschrijven voor een swing of salsa-les. Wie durft gaat voor de erotische topper: de tango. Let wel dat je je inschrijft voor een les die meer singles dan koppels aantrekt, anders wordt de partnerkeuze wel heel moeilijk.

(HLN 29/7/09)