DansFans is er nu ook in boekvorm.

De site zelf blijft voorlopig wel bestaan, OmslagVoorkant480

maar allicht ook niet eeuwig.

En een boek is er voor altijd. Ook op vakantie. Ook als de elektriciteit of de server uitvalt.

De tekst van het boek is ongeveer hetzelfde als de site. Alleen de actuele thema’s als evenementen, info over dansscholen, danscafé’s ed. zijn weggelaten.

De inhoud is goed voor een turf van 656 blz. in A5 formaat (149mm x 210mm x 32mm, 1,2 kg.).

De lijsten met muziek, gesorteerd per dans, en/of per thema, bevatten ca. 3.000 liedjes (titel, uitvoering e.a. info) in een kleiner lettertype (10pt) gedrukt op ca 160 blz.

Negen pagina’s indextafel loodsen je door de inhoud.

En er is een trefwoordenregister voorzien, zodat je net als op de website ook een zoekfunctie hebt. Gezien we het zelf laten drukken wordt het een beperkte oplage,

Het boek kost 30 euro. Maar het aantal pagina's is dan ook vergelijkbaar met 2 à 3 gelijkaardige boeken.

Kosten voor verpakken en verzenden
In België: 9 €
In Nederland: 19 €
Je kan hem na afspraak per mail dansm ook ergens in een Limburgse (be) dansschool oppikken.

Bestellen doe je door het juiste bedrag voor boek + levering over te maken op BE48. 9796. 1456. 5127 (Hugo Tresinie). Vermeld duidelijk het adres waar het pakje kan geleverd worden. Stuur eventueel ook een mailtje, dan houden we de betalingen extra in het oog om de verzending snel klaar te maken. Voor levering buiten België vraagtbPost ook je telefoonnummer!

Bij levering van uw pakket, (normaal de werkdag na verzending) moet de ontvanger aftekenen voor ontvangst van het pakket. Is de geadresseerde niet thuis dan kan het pakket binnen de 14 dagen in het postkantoor of PostPunt afgehaald worden.